Visit the most beautiful diving spot with us

Tulamben is the best dive site in Bali. The clear waters and underwater beauty of Tulamben is a great location for Underwater Macro Photography. Tulamben is home to beautiful corals and a variety of beautiful marine life.

Why Tulamben Scuba Dive & Snorkeling?

Experienced and passionate instructors

Our scuba instructors are PADI certified and hold the highest level of scuba diving training. Has served thousands of tourists who want to scuba dive in Tulamben Bali

Verifiable Social Proof

We get 5 star reviews on Google Maps & Tripadvisor. What you read are honest reviews from our customers

Complete package & facilities

Our Dive Center is the best in Tulamben Bali. Besides that, there are also homestays, cafes, and dive shops.

Tulamben Dive Sites

Diving in Tulamben allows you to dive on the Liberty wreck and enjoy some great muck dive sites as Seraya or even Batu Belah, Macro lovers come from all over the world to have the chance to see some  nudibranchia, harlequinn shrimp, hawksbill, lion fish, clown fish, bumphead fish, and grouper fish!

We can also help you capture this exciting experience with a camera. Or just take a selfie.

Package & Prices

Snorkeling

Price List: perDay perPerson
1x = IDR 300K
2x = IDR 500K
Unlimited 600K

Fun Diving

Price List: perDay perPerson
Certified Divers

1 x dive = IDR 500K
2 x dive = IDR 900K
3x dive = IDR 1200K
4x dive = IDR 1400K
Night Dive + IDR 550k

Discovery Scuba Diving (Beginner)

Price List: perDay perPerson
or Certified Divers
1 x dive = IDR 550K
2 x dive = IDR 1000K
3x dive = IDR 1300K

Dive Course

  • PADI Open Water Diver Course
  • PADI Advanced Open Water
  • PADI Rescue Diver
  • PADI Nitrox Speciality
  • PADI Emergency First Responder
  • PADI Dive Master

Testimonials of happy divers

b210106042 TMUb210106042 TMU
11:05 09 Jun 24
Bill & Onis are the BEST!!! Love to dive there with them again🤩
asif sabir shuvoasif sabir shuvo
06:05 09 Jun 24
Really fun diving, special thanks to my dive master Onis, for clear guidance and proper support. Gonna try again. It was full of fun.
leni anggrainileni anggraini
02:37 08 Jun 24
it was a really good decision for us both!i originally didn't plan to do the scuba diving, but my friend, tona, and bill encourage me so much and they made sure i was okay the entire time!tona and bill are a really fun and good guide!we're gonna come back for the diving course next time🫶🏻p.s they took amazing pics and videos too🥰
Taylor MitchellTaylor Mitchell
06:35 07 Jun 24
Amazing experience, best dive spot, had so much fun and learnt so much with my instructor Jusak. When i come back to Bali definitely coming back! Thanks
Ghulam AkbarGhulam Akbar
16:51 04 Jun 24
woohooo this is really cool bro, thanks for this an experience for me, staff very helpfully, especially mr onis, billy and another staff, maybe next month i’ll comeback for open water course, see you all 🍻🤙🏼
洪吱吱洪吱吱
08:54 04 May 24
OOnly recommend this scuba to everyone in TulambenTulamben scuba dive & snorkelingOnis is a good guide and he is so nice and take care you almost.When I have problem underwater, he always can let me to relax and safety.This store can 1 by 1 and take photos to you, if next time I will choose this scuba🥰If you have any questions that you can test them in WhatsApp , they will answer you. And price is very open, you can choose what you want, all experience is so good, let me want to come back here🥳🥳By the way, before I am a very scare the sea
Jeje MariaJeje Maria
09:26 17 Feb 24
The adventure is great! Super recommended diving place 😍😍Got my open water certification here, my instructor was Jusak and he taught us clearly and nicely! 😝We stayed for 2 nights, the crew are super helpful, the food is amazing and the gelatos is super good.Our dive always ended up with food 🥰They even picked us up from airport and took us to our next place~2 days went by too fast~
Linh NguyễnLinh Nguyễn
08:29 13 Feb 24
My experience with Tulamben Scuba Dive & Snorkeling team was fantastic. The service was excellent, and the staff was incredibly friendly. Their expertise in diving made me feel safe and well-guided throughout the adventure. I highly recommend their services to anyone seeking a great underwater experience with a team that truly cares.
Izzaldin SoeronoIzzaldin Soerono
05:43 28 Dec 23
I took my Advanced Open Water course here and had the most amazing time. I stayed at their accommodation as well; the room was spacious, clean, and air-conditioned. The staff were very kind and warm to the point I was sad to leave them after my course ended. A huge shout-out to Billy and Jusak who supervised my course and took amazing photos underwater!
Moizes XavieroMoizes Xaviero
09:48 14 Dec 23
Diving with tulamben scuba was made even more memorable by the kind coach who accompanied me, capturing the experience brilliantly. Alongside the fantastic underwater encounters, the dive center's delectable yet affordable cuisine added a flavorful touch to the adventure. The friendly instructors, paired with their high-tech equipment, ensured not only a safe dive but also a welcoming and enjoyable environment for exploring the stunning underwater world of Tulamben.
Maeg HoreauMaeg Horeau
03:29 20 Nov 23
What an amazing experience it was ! I did my openwater and it was perfect !!! All is clean and new, and the instructor was the best !!! Really great vibes and good advices, I definitely recommand♥️
Maeg HoreauMaeg Horeau
03:29 20 Nov 23
What an amazing experience it was ! I did my openwater and it was perfect !!! All is clean and new, and the instructor was the best !!! Really great vibes and good advices, I definitely recommand♥️
Макар ПапшаМакар Папша
10:54 19 Nov 23
👍
Макар ПапшаМакар Папша
10:54 19 Nov 23
👍
Merry SanfalieMerry Sanfalie
14:37 17 Nov 23
Saya pemula dan menggunakan program DSD untuk menyelam 3x. saya dibimbing oleh divemaster Tonna; dia ramah, lucu dan berpengalaman jadi aku merasa tenang dan santai meskipun ini pertama kalinya aku mencoba scuba diving dan dia pandai mengambil foto dan video.fasilitas luar biasa dengan kamar mandi & handuk, camilan & makan siang gratis, es teh sepuasnya, foto/video gratis, dan semua staf di pusat penyelaman ini ramah.Saya bersenang-senang mencoba scuba diving di Tulamben berkat divemaster Tonna dan Tulamben Scuba Dive&Snorkeling. Terima kasih!
Merry SanfalieMerry Sanfalie
14:37 17 Nov 23
Saya pemula dan menggunakan program DSD untuk menyelam 3x. saya dibimbing oleh divemaster Tonna; dia ramah, lucu dan berpengalaman jadi aku merasa tenang dan santai meskipun ini pertama kalinya aku mencoba scuba diving dan dia pandai mengambil foto dan video.fasilitas luar biasa dengan kamar mandi & handuk, camilan & makan siang gratis, es teh sepuasnya, foto/video gratis, dan semua staf di pusat penyelaman ini ramah.Saya bersenang-senang mencoba scuba diving di Tulamben berkat divemaster Tonna dan Tulamben Scuba Dive&Snorkeling. Terima kasih!
Merry SanfalieMerry Sanfalie
14:37 17 Nov 23
Saya pemula dan menggunakan program DSD untuk menyelam 3x. saya dibimbing oleh divemaster Tonna; dia ramah, lucu dan berpengalaman jadi aku merasa tenang dan santai meskipun ini pertama kalinya aku mencoba scuba diving dan dia pandai mengambil foto dan video.fasilitas luar biasa dengan kamar mandi & handuk, camilan & makan siang gratis, es teh sepuasnya, foto/video gratis, dan semua staf di pusat penyelaman ini ramah.Saya bersenang-senang mencoba scuba diving di Tulamben berkat divemaster Tonna dan Tulamben Scuba Dive&Snorkeling. Terima kasih!
Fabienne SchmidFabienne Schmid
08:19 13 Nov 23
Menyelam dengan Detonika sungguh luar biasa. Kami sangat menghargai dia mengambil beberapa foto kami juga 🤙🏻
Fabienne SchmidFabienne Schmid
08:19 13 Nov 23
Menyelam dengan Detonika sungguh luar biasa. Kami sangat menghargai dia mengambil beberapa foto kami juga 🤙🏻
Fabienne SchmidFabienne Schmid
08:19 13 Nov 23
Menyelam dengan Detonika sungguh luar biasa. Kami sangat menghargai dia mengambil beberapa foto kami juga 🤙🏻
LIJIA CHENLIJIA CHEN
07:49 13 Nov 23
Sungguh pengalaman yang luar biasa! Para kru sangat luar biasa dan kami bersenang-senang menyelam dan berkumpul bersama mereka. Saya pasti ingin kembali lagi dan mengikuti kursus lanjutan. Terima kasih khusus kepada L karena telah menjadi instruktur terbaik dan menjelaskan semuanya dengan sangat baik! Dan tentu saja tidak lupa berterima kasih kepada Melly atas makanan lezat yang disiapkan dan Yoki yang telah mengatur makan malam BBQ. Sampai jumpa lain kali! 🫶🏻🤿✨☺️
LIJIA CHENLIJIA CHEN
07:49 13 Nov 23
Sungguh pengalaman yang luar biasa! Para kru sangat luar biasa dan kami bersenang-senang menyelam dan berkumpul bersama mereka. Saya pasti ingin kembali lagi dan mengikuti kursus lanjutan. Terima kasih khusus kepada L karena telah menjadi instruktur terbaik dan menjelaskan semuanya dengan sangat baik! Dan tentu saja tidak lupa berterima kasih kepada Melly atas makanan lezat yang disiapkan dan Yoki yang telah mengatur makan malam BBQ. Sampai jumpa lain kali! 🫶🏻🤿✨☺️
canisa cahyacanisa cahya
08:23 06 Nov 23
Tulamben Scuba dbestttt. Tempatnya bagus. Instructor Bli Wayan Bagong sangat sabar ngajarin step by step. Thankyou thankyou🤩🌊
canisa cahyacanisa cahya
08:23 06 Nov 23
Tulamben Scuba dbestttt. Tempatnya bagus. Instructor Bli Wayan Bagong sangat sabar ngajarin step by step. Thankyou thankyou🤩🌊
Unggul SihombingUnggul Sihombing
05:15 24 Oct 23
kebetulan gw kurang pintar berkata² cukup hanya satu kata .. MANTUL, Mantap Betul.om Yusak bli Tona dkk ramah dan asoy,coba sekali, dua kali,, sepertinya bakalan ada yg ketiga kali dan berkali²
Unggul SihombingUnggul Sihombing
05:15 24 Oct 23
kebetulan gw kurang pintar berkata² cukup hanya satu kata .. MANTUL, Mantap Betul.om Yusak bli Tona dkk ramah dan asoy,coba sekali, dua kali,, sepertinya bakalan ada yg ketiga kali dan berkali²
Unggul SihombingUnggul Sihombing
05:15 24 Oct 23
kebetulan gw kurang pintar berkata² cukup hanya satu kata .. MANTUL, Mantap Betul.om Yusak bli Tona dkk ramah dan asoy,coba sekali, dua kali,, sepertinya bakalan ada yg ketiga kali dan berkali²
Muhammad Ayik AbdillahMuhammad Ayik Abdillah
09:14 22 Jul 23
Pengalaman kursus disini sangat berkesan!! Mulai dari tempat, makanan, service quality, semua sangat bagus!! Tempat menginapnya juga sangat nyaman, rapih, bersih! Makananya enak. Instrukturnya friendly, semuanya friendly, seperti keluarga! Ini adalah tempat kursus terbaik di tulamben!!
Muhammad Ghifari KarsaMuhammad Ghifari Karsa
00:38 21 Jul 23
Saya mengambil open water course dan juga fun diving. Pelayanan terbaik, dengan harga terjangkau sudah include semua. Mulai dari bandara hingga ke bandara lagi. Pelayan luar biasa terbaik!!!Di luar ekspektasi. Keindahan bawah juga luar biasa. USAT liberty dan berbagai biota laut terbaik, penyu, dll😍😍😍
Ronald LieRonald Lie
02:56 21 Feb 23
Mulai dari scuba diving sampai ikut yang kursus open water, sangat nyaman sama pelayanannya. Dan juga semua penjelasannya mudah di mengerti. Sangat saya rekomendasikan buat pemula yang baru mau coba. Instrukturnya, fasilitasnya, peralatan dll semua aman dan bikin nyaman.
Mang SriMang Sri
06:59 19 Nov 22
Luar biasa banget diving bersama tulamben scuba,,fasilitasnya sangat lengkap,karyawannya juga sangat” ramah ,,nggk salah saya memilih tulamben scuba untuk pengalaman pertama saya diving
Nengah DwiNengah Dwi
06:59 19 Nov 22
Recomend untuk yg mau belajar diving atau yg udah bisa....bisa join ke tulamben scuba..di sana pelayanan sangat bagus..stafnya ramah", instruktur nya baik...pokoknya luar biasa👍👍👍
Ulan MaulanaUlan Maulana
10:44 14 Sep 22
Tempatnya asik. Alatnya lengkap dan baru-baru jadi enak juga dipakenya.Guide nya ramah dan seru, nunjukin banyak spot² menarik di desa tulamben. Jadi maksimal pengalaman jalan² ke TulambennyaRekomendasi buat kalian yang baru pertama main ke Desa Tulamben - Bali.Thank you Mr Yogy
jovanka agathajovanka agatha
07:34 11 Sep 22
Bener benerr recommended! Pemiliknya ramah banget bangett bangett, kemudian staff nya ramah-ramah, pelayanannya maksimal, tempatnya nyaman banget, bersih, buat istirahatt jeda diving bener bener senyaman itu! Trus instrukturnyaa jugaa ramah, sabar bgt! Cocok bgt buatt pemula! Good Job 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
js_loader

We on Media

Our Scuba Diving Program

tulamben scuba provides a variety of programs for beginners to advanced

Snorkeling & Beginner Scuba Diving

Fun Dives

All Levels of PADI Scuba Diving Courses, from beginner to instructor.

Let us make your diving experience unforgettable

Your best diving experience in Bali is just one click away
or call/send whatsapp to +6281246406426

Professional Dive Training & Certification with Tulamben Scuba

our best diving course and certification in Bali is just one click away or call/send whatsapp to +6281246406426